ВМРО издигна ген. Шивиков за кандидат-кмет на Карлово/ВИДЕО/

Генерал Димитър Шивиков е кандидатурата на ВМРО-БНД за кандидат-кмет на община Карлово. Това обявиха на нарочна пресконференция евродепутатът Ангел Джамбазки, народният представител Александър Сиди, областният координатор на войводите Стефан Послийски и местният лидер на партията Светлозар Янков.

Неслучайно избрахме ген. Димитър Шивиков за наш кандидат. Ще участваме в тези избори с всичка сила, защото смятаме, че е настъпило време за промяна и я виждаме именно в нашия кандидат. Ген. Шивиков е двигателят и архитектът на промяната, каза Джамбазки.

Александър Сиди подчерта, че ще бъде дадено едно ново начало на Карлово. Стефан Послийски бе категоричен, че името на кандидата е синоним на характер.

Ще върна в община Карлово реда, ще направя така, че всички жители да имат спокоен живот, в мир и разбирателство. А тези, които тормозят хората, ще отидат там, където им е мястото. Няма да правя компромиси с никого. Ще управляваме на принципите на прозрачност, публичност и отчетност, заяви Шивиков.

ВМРО ще има кандидат кметове в някои от населените места и пълна листа общински съветници. Те ще бъдат обявени по-късно.

Свързани статии