ВМРО Хисаря обяви пълна подкрепа за инж. Пенка Ганева

Местната организация на ВМРО Хисаря дава рамо на кандидата за кмет на общината инж. Пенка Ганева.

Скъпи съратници, привърженици и приятели на ВМРО —БНД, благодарим сърдечно за гласуваното доверие на първи тур на местните избори! Оценяваме го и ще работим упорито, за да оправдаем доверието Ви.
Позицията на ВМРО е, че през следващите 4 години усилията на Кмета и общинския съвет трябва да се насочат към реализиране на начертаните идеи. Обръщаме се към Вас с призив на балотажа на 03.11. да подкрепите инж. Пенка Ганева. В предишни мандати ние сме работили с нея. Тя доказа, че може да загърби политическите пристрастия и да подкрепи добрите идеи.

Още от предходния си мандат тя имаше идея да върне живота на Оздравителното училище и си пожелаваме в следващия й мандат да я осъществи!

Заедно с нея ние направихме Наредбата за реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ и финансово стимулиране на деца и младежи с изявени дарби в Община Хисаря.

В нейния първи мандат Сдружение „15 лалета“ възроди Национален младежки конкурс за популярна песен „15 лалета“, който вече 7 години е най-големия и успешен конкурс на територията на България.
Пак тогава доброволците към Центъра за обществена подкрепа участваха и организираха множество мероприятия в общината.

Неправителствените организации участваха под различни форми по проекти за финансиране на дейности на читалищата в град Хисаря.

Инж. Пенка Ганева е Силна фигура с твърд характер, Човек, който умее да обединява и сплотява, съобщават от ВМРО Хисаря.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии