Вижте как възпитават младежите в Карлово на родолюбие и признателност/ВИДЕО/

В студиото на ПБ Новинар гостува ръководителят на Младежкия център в Карлово Цветина Захарлиева. Поводът за интервюто е голямо състезание на ученици, посветено на годишнина от рождението на големите дарители-братята Евлогий и Христо Георгиеви. Младежите днес вървяха по стъпките не само на братята, посетиха не само родната им къща, а и останалите исторически места, свързани с Васил Левски и другите герои на подбалканския град. Голямата награда за участниците е осигурена от д-р Емил Кабаиванов по младежката програма. Децата ще имат възможност да пътуват до Букурещ и да посетят гробницата на братята Георгиеви.

От както е създаден Младежкият център, той работи изключително активно и то не само с подрастващите в Карлово, а и в другите селища. Имаме изключително добро взаимодействие с д-р Емил Кабаиванов и с общината, които подкрепят всяка наша инициатива, каза още Цветина Захарлиева.

Тя подчерта, че Младежкият център непрестанно се развива, спечелил е много проекти, в него през годините са били ангажирани над 700 ученика. Стараем се да възпитаваме децата в родолюбие, обич към Родината и признателност, коментира Захарлиева. Вижте…

Свързани статии