Веселин Личев пред ПБ Новинар: Само аз зная как да върна в релсите община Сопот/ВИДЕО/

Аз зная как и мога заедно с екипа ми, който продължава да бъде до мен, да върна нормалността на община Сопот. Това заяви в предизборното студио на ПБ Новинар бившият кмет и кандидат за нов мандат на община Сопот Веселин Личев, издигнат от ВМРО и подкрепен от Движение „Заедно за промяна“. С Личев в студиото ни гостуваха водачите на двете листи, които застават зад гърба му – Марин Бодуров и Стефан Филчев, както и младите лица-кандидати за общински съветници- Габриела Караганчева и Христина Пешева.

С тях говорихме за идеите, амбициите и платформите в предизборните програми на листите и на кандидат-кмета. Бодуров, който има зад гърба си богат опит като старейшина, акцентира на непрозрачността и задкулисието на досегашното управление, на страха, който цари сред хората. Бодуров декларира, че ако хората отново му гласуват доверие, местният парламент ще работи в името на гражданите и тяхната информираност.

Веселин Личев заяви, че е готов да реализира така нужният на Сопот трети етап от водния цикъл. Той каза още, че са готови проектите за облагородяването на квартал „Сарая“ и центъра и е готов веднага да започне работа по тях. Ще бъдат ремонтирани всички околоблокови пространства в града на Вазов, ще бъде ремонтирана спортната зала и ще и бъде даден нов живот, ако отново му се гласува доверие и той бъде избран за кмет. Вижте…

На изборите Веселин Личев ще се яви с бюлетина № 34

Листата на ВМРО е отново № 34

Листата на Движение „Заедно за промяна“ е бюлетина № 58

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии