Вериговци искат от инж. Найден Павлов по-добър живот

При засилен интерес премина срещата на кандидата за кмет на община Хиисаря инж. Найден Павлов, издигнат от местната коалиция СДС-АБВ. Събитието се проведе снощи в НЧ „Антон Билкин“ в кв. Веригово. Дойдоха много хора, които дискутираха с инж. Павлов и част от листата с кандидати за общински съветници отдавна натрупани в квартала проблеми. Вериговци изразиха разочарованието си, че през последните два мандата са чакали изпълнение на обещани благоустройства и проекти, но не са получили очакваното. Били са им обещани детска площадка, ремонти на улици, довършване на водопровода, част от който не е ремонтиран и е с амортизирани и стоманени тръби.

Самодейците се оплакаха от лошата база в читалището, където до скоро покривът при дъжд е пропускал вода. Сега той е оправен, но читалището е в много лошо състояние, а там почти всеки ден хората се събират да репетират.

Инж. Павлов, който е строителен предприемач, пое ангажимент пред хората, ако бъде избран за кмет на общината, да изгради нова сграда на читалището, където самодейците да се събират, да репетират и да приемат гости. Той подчерта, че читалищата и културата, съхранението на българщината и патриотизма ще бъдат едни от важните акценти в работата му.

Следващата среща на кандидата за кмет и на листата на коалиция СДС-АБВ ще бъде на 8 октомври от 18 часа в читалище „Искра“ в квартал Миромир в град Хисаря.

Инж. Найден Павлов и листата на коалиция СДС-АБВ ще се явят на изборите с интегрална бюлетина № 67

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии