В Областна администрация провеждат безплатни обучения за електронна търговия

На 02.10.2019г от 09.00 часа в зала 300 на Областна администрация – Пловдив ще бъдат проведени безплатни обучения за електронна търговия „Как да разраснете бизнеса си бързо и ефективно“

Обучението се организира от Фондация „Е-комерс Съксес“, която ще направи поредица от тренинг събития в 6 градa на България.

Цел на програмата са практически обучения за онлайн търговия, насочени към компании и предприемачи, които сега стартират или вече са в процес на реализация на собствен проект за онлайн магазин на локален и международен пазари.

Програмата обхваща най-важното от целия цикъл по планиране, създаване и маркетиране на успешен електронен магазин. Практическото обучение по електронна търговия е напълно безплатно само с регистрация.

Предназначено е за собствениците на малък и среден бизнес, които искат бързо и ефективно да спечелят нови пазари в България, Европа и света, чрез възможностите на електронната търговия.

Акценти в програмата са правната регламентация на продажбите по Интернет, съобразена с българско и европейско законодателство, планиране на ефективен ръст, логистика, стратегии за привличане на нови клиенти и техники за успешни продажби и достъп до финансиране на Вашия онлайн проект с ваучерната система на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Лектори са едни от най-добрите практикуващи експерти с дългогодишен опит в електронната търговия и реализирани редица успешни проекти, представител на ЕКОНТ, КЗП и ИАНМСП.

Безплатната регистрация може да бъде направена на https://e-success.bg/e-commerce-regional/

Обученията ще се проведат в Пловдив 02.10.2019 | Хасково 03.10.2019 | Ямбол 04.10.2019 | Монтана 16.10.2019 | Ловеч 17.10.2019 | Габрово 18.10.2019.

Свързани статии