В НМ „Васил Левски“ Карлово с куп интересни инициативи за децата

МЕСТНА КОМИСИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ И НАЦИОНАЛЕН МУЗЕЙ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ – ГР. КАРЛОВО ОРГАНИЗИРАТ КЛУБ „МЛАД ЕКСКУРЗОВОД“ Целта е да се ангажира свободното време на децата и младежите , както и превенция на противообществените прояви. Каним всички деца и младежи на възраст от 14 до 18 год. да се включат в нашата БЕЗПЛАТНА инициатива „Деца помагат на деца“, да станат част от екипа, който реализира „Детска работилница“ в музея.

На 19 и 20.06.2019 г. от 14:30 до 16:30 ч. в Национален музей „Васил Левски” ще се проведе обучение на желаещите да станат част от клуба. Те ще имат възможност да се запознаят с професията „екскурзовод“, да научат интересни факти за живота на Васил Левски и историята на града ни. Всеки участник ще получи сертификат и възможност да се включи като доброволен сътрудник в музея през лятото.

Очакваме Ви и Вас, които миналата година ни помагахте през лятото, но този път и като помощници в обучаването на новите доброволци! За участие и записвания: МКБППМН – Карлово, пл. „ 20 –ти юли“ № 10, ет.1, ст.106, тел. 0894 471748 /срок до 18.06.2019 г./

Свързани статии