Стрелча рекламира уханните си рози и красотата си на престижна туристическа борса край морето/СНИМКИ/

За първи път Стрелча представи своя туристически профил в Югоизточна България. Това се случи на 17-то издание на Туристическа борса „Вашата ваканция“, която се проведе от 3 до 5 април в Бургас. Представена от Туристически информационен център и Таня Божкова, общината рекламира широкия спектър на туристическите си възможности – минерална вода, историческо наследство, розопроизводство, уютни и гостоприемни места за настаняване.

Като малко позната дестинация в Бургаския регион, интересът към щанда на Стрелча бе очаквано голям. Специално внимание на града и рекламните материали бе отделено от областния управител на област Бургас Вълчо Чолаков. Наред с многобройните посетители, представители на турското консулство в Бургас, което е партньор на престижния форум начело с консула също посетиха щанда на община Стрелча.

Участието в туристическата борса в красивия морски град е второто поред от общо четирите, заложени в Програмата за туризма на Община Стрелча за 2019 г. През м. февруари местната власт участва в най-голямата туристическа борса „Ваканция и Спа Експо 2019“ в София.За участието си Община Стрелча получи официален сертификат.

Свързани статии