Страшни разкрития за житейската драма, довела до зверското убийство в Труд

Местни хора разкриха, а разследващи потвърдиха пред БЛИЦ страшни драми в живота на семейство Веска и Костадин Хаджиеви от пловдивското село Труд. Припомняме, че в средата на миналия месец 67-годишната Веска уби 73-годишния си съпруг. Мъжът е бил ликвидиран в банята на общата им къща. Бил е многократно удрян с път предмет, вероятно с брадва, след това е бил душен. После това Веска измила банята, за да заличи следите, а на другият ден отишла на работа. Трупът бил открит от приятел на жертвата, който отишъл в къщата, защото не можел да се свърже Костадин.

Местни хора разказаха пред БЛИЦ, че отношенията на семейството се влошили още на младини.Веска тренирала волейбол, отборът бил на лагер в Бургас. За да изненада и заарадва младата си съпруга, Костадин отишъл на внезапно посещение при любимата си. Водил и малкия им син. Там обаче разкрил, че Веска и треньорът имат любовна връзка. От тогава отношенията между двамата се влошили. Няколко години по-късно починал и синът им и това на практика сложило край на брака. Двамата не се развели, живеели в обща къща, но от дълго време разделени.

Отдавна Костадин имал жена в живота си. Преди 10 години тя била болна от рак, но мъжът й помогнал-дал пари за лечение, водил я по болници. Така жената се излекувала, а връзката между тях продължила. Веска е знаела това, не спирала да упреква мъжа си в прелюбодейство.

В деня на убийството скандалът е ескалирал заради тази жена. Цял ден се карали, докато се стигнало до леталния край на Костадин. В Труд всички определят мъжа като скромен, работлив и тих. Имал си градинка в двора, за която се грижел. Везните на местните клонят в полза на Костадин,те  не спират да жалят за него и заявяват, че Веска било тази, която постоянно създавала скандали в дома им./БЛИЦ/

Снимка: Вестник Марица

Свързани статии