Станислав Стоенчев: Битката за Сопот ще бъде тежка, но не е непреодолима/ВИДЕО/

Кандидатите на БСП за кмет на община Сопот Станислав Стоенчев и на село Анево Марко Димитров застанаха пред камерата на ПБ Новинар, за да декларират приоритетите си, ако спечелят изборите. Битката за Сопот ще бъде тежка, но не е непреодолима, заяви младият председател на левицата в подбалканския град.

Станислав Стоенчев е само на 28 години, но е готов да управлява раздираната от скандали в последните години община. Смята, че има силен екип зад гърба си, хора, които са необвързани политически и имената им не са били замесвани в скандали. Акцентите в предизборната програма на Стоенчев ще бъдат да се обърне специално внимание на хората със социални проблеми, оптимизиране на данъчната политика, инфраструктурата, здравеопазването,образованието, новия програмен период, който ще бъде отворен през 20121 година.

Първото нещо, което Станислав Стоенчев ще направи, ако хората му гласуват доверие, е пълен финансов одит на настоящото управление. Кампанията на левицата в Сопот ще протече под мотото „Единни за община Сопот“.

Кандидатът за кмет на село Анево Марко Димитров също изброи приоритетите си. Вижте…

Свързани статии