Сопот: СДС подкрепя кандидатурата на Георги Григоров, ГЕРБ и сините се борят за победа/ВИДЕО/

СДС и ГЕРБ си стиснаха ръцете в Сопот. Лидерите на общинските организации от Вазовия град-Елка Еленова-ГЕРБ и Георги Пилев-СДС, подписаха днес политическо споразумение между двете партии. Общият кандидат за кмет на община Сопот на ГЕРБ, които го издигнаха, и на сините, които декларираха пълна подкрепа, е Георги Григоров.

Кандидатът на село Анево е Кирил Ранчев-излъчен от СДС и подкрепен от ГЕРБ. Двете партии ще се явят на местните избори на 27 октомври с две отделни листи.Те декларираха, че ще се борят за победа.

Европейските ценности и стандарти за демокрация и граждански права е в основата на общото споразумение. Цели се финансова стабилност и устойчив растеж на община Сопот, реализиране на проекти за подобряване на жизнената, социалната, образователната среда, развитие на малкия, средния и туристическия потенциал, възстановяване на отношенията и комуникацията с ръководствата на двата най-големи работодатели на територията на общината-ВМЗ ЕАД и СКФ Берингс България ЕАД.

Общата кауза на двете партии е Сопот и Анево да се управляват прозрачно, ефективно, да има ефикасна и добре действаща администрация, да се постигне политика на съгласие и баланс на обществените интереси.

„Търсим широка обществена подкрепа, която ще посрещнем с голяма отговорност. Убеден съм, че заедно можем много и много можем да постигнем. Искаме промяна на управлението и промяна на модела на общината“, каза пред събралите се членове, симпатизанти и граждани кандидатът за кмет Георги Григоров.

Свързани статии