Сопот: Една година без зверски убития заради фаталната Люба полицай Добромир Лазаров

В неделя почернените майка и сестра на полицая от Сопот Добромир Лазаров правиха помен 1 година без любимия си син и брат. На тъжното събитие са отишли и много полицаи от РУ Карлово и участъка в Сопот. Днес се навършина точно 1 година без Добромир Лазаров. Тъжна и непрежалима загуба. В момента тече процес срещу убиеца на полицая.

Командосът Ангел Желязков и фаталната полицайка Люба Алексова са в ролята на обвинеям за пречиняване на смърт и на свидетел. Люба от РУ Карлово се премести в Пловдив, Желязков продължава да ходи на работа в 68 бригада Специални сили в Пловдив. Двамата вече са разделени, всичко е постаро му, животът тече, само Добромир никога няма да се усмихне и да прегърне малката си дъщеричка, която остана сираче.

Припомняме, че на днешния ден преди една година се случи непоправимото. Люба Алексова е имала паралелна връзка и с Добромир, и с Желязков. Намеренията на Доблромир са били много сериозни към младата жена, помагал й е всячески, имал е чувства към нея.

На 21 май миналата година Люба и Желязков се прибрали в апартамента си в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Малко след това там отишъл и полицаят Добромир Лазаров.

45-годишният мъж тръгнал от Сопот за Пловдив, вероятно повикан от изгората си. За съжаление това било последното му пътуване. Около 23 часа между двамата конкуренти за сърцето на фаталната дознателка на улицата избухва скандал. Военният извадил нож и пробол многократно полицая, който бил откаран в тежко състояние в болницата, където издъхнал.

Според близките на жертвата убийствотоне е инциденто, а е планирано и добре премерено, извършено е професионално. Делото във Военен съд Пловдив продължава.

ПБ Новинар отново изказва съболезнования на почерненото семейство!

Свързани статии