Само в ПБ Новинар: Петко от Иганово извади нож и заплаши с убийство почиващ в Хисар

Полицията в Хисар е задържала извършител на грабеж! Вчера около обяд 63-годишен почиващ от Варна е посетил една от баните в курортния град. Бил пресрещнат от непознатмъж с едро телосложение, който извадил нож и насочил към стреснатия варненец. Престъпникът агресивно извикал: “Давай парите”. Последвала мигновенна реакция от агресивния мъж, който заплашил с убийство жертвата си инасила на сила, под заплахата на заплаха с ножа, издърпал чантата на почиващия. В нея нямало пари, а само ключове!

След подаване на сигнала последвала мигновенна реакция на хисарските ченгета, които за по-малко от 20 минути задържали извършителя Петко Петров, на 42 г., от карловското село Иганово. От свои източници ПБ Новинар научи, че Петко бил пастир на животни в хисарския квартал Миромир и това не бил първият подобен случай. Бил задържан многократно в полицията, за кражби, грабежи и изнасилвания.

По случая от полицията заявиха, че се води бързо производство, има вече повдигнато обвинение, Петко е задържан за срок от 72 часа и в тридневен срок ще бъде осъден от Районен съд гр. Пловдив. Грози го ефективна присъда лишаване от свобода, тъй като това не е първият подобен случай !

Свързани статии