Прокуратурата подхвана ромчетата, които блудстваха с детето в Песнопой

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че на 25.02.2019 г. в село Песнопой са извършени блудствени действия по отношение на малолетно лице – 12-годишно момче, от три момчета – две малолетни, на 13 г., и едно непълнолетно, на 14 г., като са използвали сила. Разследването се извършва от следовател от Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура-Пловдив.

До момента е установено, че на горепосочената дата във външна тоалетна на училище в селото, са извършени блудствените действия спрямо 12-годишното момче. За случая е бил уведомен инспектор от Детска педагогическа стая при РУ на МВР-Хисаря, който е провел беседи с трите деца, извършили блудствените действия, както и с пострадалото момче. По делото се извършват процесуално-следствени действия. Срокът на приключване на досъдебното производство е двумесечен.

Както ПБ Новинар съобщи, трите момчета са роми, ученици в същото школо. По информация на ПБ Новинар блудствените действия са извършвани в продължение на месеци.

Свързани статии