Победителят от Карлово: Историческият акт на хората ме задължава да работя още по-ударно за развитието на общината/ВИДЕО/

С масовото гласуване на нашите съграждани и с доверието, което ми дадоха още на първи тур, се чувствам горд и задължен през следващия мандат да работя по-усърдно и ударно за развитието на община Карлово. Горд съм, че карловци показаха политическа зрялост, имаме историческа победа. Това коментира на пресконференция победителят на изборите в Карлово д-р Емил Кабаиванов.

Както ПБ Новинар първи съобщи, кметът, който поема към четвъртия си мандат, спечели с убедителна преднина от 7 500 гласа повече от опонента си, който зае второто място.

Изпълних поетите ангажименти пред гражданите, кампанията да бъде позитивна. По време на срещите си с хората припомнях какво сме направили с екипа ми през последните два мандата и какво предстои да се свърши през следващите четири години, каза още д-р Кабаиванов.

В новия местен парламент кметът ще има мнозинство, то е съставено от 9 съветника от ГЕРБ, 7 от местна коалиция „Обединени за нашата община“, двама от НФСБ. Ще се води диалог и с останалите групи, каза още Кабаиванов.

Той изброи селата, в които в неделя ще има балотаж и каза кой от кандидатите за кметове подкрепя.

Кметът призова за активност в деня на втори тур. Вижте…

Свързани статии