Пак кавги на сесията в Хисар, има и добра новина/ВИДЕО/

ОбС Хисар прие отчета за 2018 г. на проф. Петров-управител на Медицински Център 1. Предстои среща между общинската администрация, местния парламент и джипитата, за да се обсъдят новите договори за наем на личните лекари. Управителят съобщи още, че има водени преговори вторият етаж на поликлиниката да бъде отдаден под наем за хоспис. Социалните ще бъдат преместени в други помещения пак на втория етаж.

Бяха приети отчетите на директора на Археологическия музей доц. Митко Маджаров, шефа на полицията Камен Радев и на началника на пожарната главен инспектор Наско Илиев. Добрата новина е, че се очаква май месец градът да има работещо видеонаблюдение на възлови места. Общината е спечелила проект за мобилен интернет на публичните точки в курорта.

В ОбС Хисар постъпи докладна от общинския съветник инж. Нено Костов, че иска общински път да бъде разделен на две части и в последствие има интерес и инвестиционни намерения да закупи пътя. Хора от Мътеница възразиха срещу евентуална продажба на пътя от стана на местната власт. Така възникна скандалът. Вижте…

Свързани статии