Овации: Малките таланти от „Карловойс“ с куп отличия и награди/СНИМКИ/

Сладурите от Музикална школа „Карловойс“ са отличени с награди от XVI Национален конкурс за млади изпълнители в град Пловдив, съобщи за ПБ Новинар техният ръководител Анита Илиева. Сред голяма конкуренция и много талантливи деца от цялата страна, с второ място е отличена малката солистка на „Карловойс“ Мария Кабакова , а с диплом „Поощрение“ бе удостоена друга талантлива млада госпожица- Сиана Каканашева.

Отлично се представиха и групите. Второ място за най- големите във втора възрастова група – ВГ ”Карловойс”. Децата получиха диплом и купа, както и подаръци от ИК “Просвета”, покана за участие в Конкурс “Ноти по пясъка” и покана за Международен фестивал в Италия!

Най- малките възпитаници от “Карловойс мини” също завоюваха място в надпреварата- диплом “Поощрение” и подаръци от ИК “Просвета“! Това е дебют на талантливите мъничета на Карлово, които се представиха в Първа възрастова група- до 11 години, като в състава децата са на възраст от 4 до 7 години! Браво на малките сладури от „Карловойс Мини” и честито първо отличие, не скрива ентусиазма си пред медията ни Анита Илиева!

А на талантите от „Карловойс„ предстоят още много участия – в Пазарджик, Стара Загора и Панагюрище… Пожелайте им късмет!

Свързани статии