Областният шеф на ГЕРБ пред ПБ Новинар: Браво на Карлово и Марица за разгромяващата победа на изборите/ВИДЕО/

От 1991 година не е имало такова мощно обединение на десните сили в Карлово. За това там кмета победи на първи тур. Благодарение на коалиционната политика, която ГЕРБ води и благодарение на разбирателството, което постигнахме със СДС и д-р Емил Кабаиванов, успяхме да направим така, че втората по големина община в областта да има кмет от първия път. Това каза в интервю за ПБ Новинар областният председател на ГЕРБ Георги Мараджиев, който е и кмет на община Стамболийски.

Той коментира и безапелационната победа и разгромяващата разлика в гласовете на местния вот в община Марица и на кмета Димитър Иванов. Мараджиев каза още, че очаква от новия народен представител Данка Люртова да навлезе бързо в работата на парламента и да започне да помага и работи за 17-те общини в Пловдивско.

С Георги Мараджиев коментирахме как се управлява община Стамболийски. Показателен пример кметът дава с безплатния транспорт за гражданите, проектът е без прецедент в страната. Говорихме и за откритите приемни, на които гражданите стават по-диалогични и склонни да споделят проблемите си. Вижте…

Свързани статии