Няма край: Пак арестуваха дрогирани и пияни шофьори в Калояновско и Хисарско

Вчера около 16 часа е установен водач на лек автомобил Фолксваген пасат със софийска регистрация край Песнопой. Колата е управлявана от 39-годишна жена от Карлово. Полицаите установили, че тя шофира без свидетелство за правоуправление в момента на проверката. Книжката й е била иззета по административен ред преди време. Води се бързо производство под наблюдението на Районна прокуратура Пловдив.

При друг случай е арестуван 29-годишен водач на лек автомобил БМВ в село Калояново. Той е въртял волана под въздействие на наркотични вещества-марихуана. Младият мъж е от Калояново. Води се бързо производство. Друг шофьор от Дуванлий, на 21 години, е бил арестуван също. Той е заловен да управлява лек автомобил „Пежо“ под въздействието на наркотици. Също е закопчан в Калояново. Води се бързо производство.

Арестуват е хисарчанин на 44 години от Хисаря, който шофирал лек автомобил „Опел Астра“ в курорта, дрегерът е показал 1,40 промила алкохол в кръвта. Той е бил арестуван за 24 часа. Води се бързо производство.

Свързани статии