Новата власт се закле: Инж. Найден Павлов е председател на ОбС Хисаря/ВИДЕО/

Новоизбраният кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева, управниците на селата Старо Железаре, Паничери, Старосел, Красново и Общинският съвет положиха клетва в присъствието на заместник-обласния управител Петър Петров.

Бившия вече градоначалник инж. Пенка Дойкова символично предаде власта на инж. Пенка Ганева. Новият кмет обеща да работи за просперитета и благополучието на курортния град и селата. Разчитам на добра и екипна работа на ОбС, разчитам така, както досега, на гражданите да бъдат коректив на нашите действия. Ще изпълним програмата, която сме си начертали, тя е напълно реализуема, каза при встъпването в длъжност новият кмет.

Местният парламент избра за свой председател инж. Найден Павлов. Днешният ден, в който полагаме клетва, е специален. Аз вярвам в символиката, свети Архангел Михаил е борец със злото, надявам се злото винаги да заобикаля Хисаря, каза инж. Павлов. Той подчерта, че всички заедно ще работят да решават проблемите на гражданите на общината. Новите властимащи бяха посрещнати и изпратени с изпълнения на оркестър „Карандил“.

Свързани статии