Найден Павлов: Хисаря е в дълбока летаргия и се управлява катастрофално, аз съм готов да върна общината на хората/ВИДЕО/

В община Хисаря ПП АБВ дава подкрепата си за инж. Найден Павлов, издигнат от формат „Коалиция за Хисаря”, който включва ПП АБВ, СДС и „Обединени земеделци”. Инж. Найден Павлов е кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници в една от най-богатите на възможности общини в Пловдивска област. Той е на 34 години, работи в областта на строителния бизнес и е баща на три деца.

Член е на националния съвет на АБВ и е координатор на общинско ниво на партията в Хисаря.

„Инж. Найден Павлов е човек с опит, човек с познания и би дал нов начин на управление и заряд за развитие на община Хисаря”, подчерта при представянето му Владимир Маринов, заместник-председател на ПП АБВ и областен координатор на партията.

С избора си на кандидат за кмет в Хисаря АБВ отново показа ,че не залага на партийни назначения, а подкрепя хора с възможности и амбиция да работят.

„За първи път от години в община Хисаря има шанс да се избере за кмет млад и енергичен човек, затова от СДС не се поколебахме да го подкрепим”, обяви и Николай Марковски, представител на местната структура на СДС. Той каза, че последният мандат в общината е киритичен , управлява се от стари номенклатурни кадри без визия за развитие на града.

„Община Хисаря беше въведена в дълбока летаргия през последните четири години. С пропуснати ползи по европейски програми, без големи инвеститири, с прокудени млади хора”, каза кандидатът за кмет инж. Найден Павлов. По думите му в момента управлението на общината е катастрофално, а като се неглежират проблемите и не се обръща внимание на хората няма как да се ръководи градът.

Кандидатът за кмет на община Хисаря вече има подготвен екип от амбициозни млади хора, но с опит, които са готови да работят за общината. Той обеща безплатни детски ясли и градини за децата в общината, промяна на визията за развитие на туризма, като освен балнеодестинация, ще се наблегне на културното и релегиозно наследство на града.

„Много мислих, но не видах подходящ кандидат, който да свърши работата”, каза още инж. Найден Павлов.

Днес ПП АБВ обяви, че категорично и еднозначно ще гласува доверие и ще подкрепи досега действащия кмет на община Сопот Деян Дойнов.

Свързани статии