Кметът на община „Марица“ със символична 1-ва копка на нова зала в село Крислово

Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов и кметът на с. Крислово Димитър Андреев дадоха старт на изграждането на зала за обществено-културна дейност в селото.
На събитието присъстваха и председателят на Общински съвет „Марица“ Гергана Трендафилова, зам.-кметът Петко Чочев и секретарят Надежда Димитрова.
„Днешният ден е специален и за община „Марица“ , и за с. Крислово.

Днес ще положим основите на една значима инвестиция, която е по изрично желание на хората от селото. Ще построим помещение за младежи, което ще може да се ползва и за събрания, за тихи игри и за репетиции на състава на Народно читалище „Просвета -1964 с. Крислово“.
С тези думи кметът на община „Марица“ се обърна към многобройните жители на селото, които развълнувани от бъдещата придобивка, бяха дошли да отбележат началото на строителството.

Димитър Иванов видя добър знак във факта, че слънцето от иначе мрачното сутрешно небе, изгря точно по време на водосвета на отец Красимир.
„Стараем се да направим най-доброто във всяко населено място, в името и за благото на общината.“, каза още кметът.
Той благодари на отец Красимир за отслужения водосвет, на кмета на селото – за настоятелността му, на общинските съветници – за гласуваното доверие и отпуснатите средства, и на екипа си – за упоритата работа.

„Кметът на селото ще бъде всеки ден на обекта, а аз лично ще упражнявам контрола.“, допълни Димитър Иванов и думите му бяха посрещнати с овации от хората. Кметът на община „Марица“ предупреди фирмата-изпълнител, че ще налага санкции, ако сградата не е готова до 8-ми септември, когато е събора на с. Крислово.

Свързани статии