Кървава любовна драма в Калояновско, жена бере душа в болницата

Кървава любовна драма се е разиграла днес предиобед в пловдивското село Ръжево. 51-годишният Богоя Богоев, който преди време имал любовна връзка с 54-годишната Росица, решил да убие нея и настоящия и приятел. Богоя, когото местните наричат Бочката, се напил солидно, пресрещнал бившата си изгора на улицата, извадил голям нож и започнал да я ръга където свари. Жената има сериозни наранявания в областта на шията, в лицето и гърба. В момента на кървавата драма се намесил Лазар, с когото жената имала връзка. Опитвайки се да ги разтърве, Лазар получил от опонента си няколко прободни рани в двата крака. Той е зашит, в болница е.

Росица е настанена също в здравно заведение, в много тежко състояние, с опасност за живота. Всеки момент ще й бъде наравена животоспасяваща операция, лекарите се молят тя да оцелее. Свидетели на ужаса в Ръжево веднага подали сигнал, на място пристигнали полиция от РУ Хисар и представители на Окръжна прокуратура Пловдив. Богоя е арестуван. Той е бил много пиян, дрегерът е отчел над два промила алкохол в кръвта на ревнивеца.

Пред ПБ Новинар местните разказаха, че страдал от епилепсия. Кметът на селото постоянно му купувал лекарства. Докато не пиел, Богоя се държал нормално, бил спрял да пие, но отскоро пак започнал. Тогава ставало страшно. Преди години нападнал и пребил възрастен човек, имало и друг стар случай на агресия. Богоя не е семеен, Росица също. Жената има две дъщери. В момента по-малката е с майка си. В Ръжево са потресени от кървавата трагедия и се молят Росица да оживее.

Свързани статии