Карловски бизнесмен е загиналият в адското меле на пътя Розино-Кърнаре

Собственик на хранителен магазин в Карлово е жертвата, която тази сутрин загуби живота си на пътя между карловските села Розино и Кърнаре, научи ПБ Новинар от свои източници. 51-годишният Анастас А. вероятно е пътувал по работа, според разследващи с висока скорост. Колата му се е забила в дърво и той е загинал на място. Ударът е бил толкова силен, че автомобилът се е врязал в дървото, наложило се е пожарникари да режат ламарините, за да извадят шофьора.

Мъжът е наследил малкия семеен бизнес от баща си, от Карлово е, разказаха познати на почерненото семейство. Хранителният магазин бил известно време затворен, но после пак заработил. Мъжът оставя вдовица и двама сина, единият от които студент.

Според нашите източници Анастас А. има сестри-близначки, едната от които е починала преди време. Майката на загиналия тази сутрин е много зле, цял ден не спира да плаче, не знаем как да й помогнем, освен да бъдем съпричастни, но това няма да върне Анастас. Жалко, беше много усмихнат човек, много сърцат, казаха още негови познати.

ПБ Новинар изказва съболезнования на почерненото семейство!

Снимката е илюстративна!

Свързани статии