„Карловойс“ с прекрасен концерт и огромна торта за юбилея си/СНИМКИ/

Голямото семейство на „Карловойс“отбеляза петия си рожден ден! Заедно с родители и приятели, и с много настроение отпразнувахме своя първи юбилей! С голяма радост посрещнахме госта ни- големият музикант, творец и Човек- Хайгашод Агасян. Безкрайно щастливи сме, че имахме няколко незабравими минути на сцената заедно, пеейки за доброто и приятелството. А той е човек, който носи и раздава щедро добрина! Благодарим Ви за жеста, Маестро! Това пише във фейс страницата на музикалната школа Анита Илиева-ръководител на „Карловойс“.

Гост на празника ни бе и ръководителя на детски хор „Пим-пам“ и съпруга на композитора Борис Карадимчев- госпожа Магдалена Немцу. Благодарение на нейната подкрепа и съдействие, песента „Градините на Карлово“ зазвуча на сцената, изпълнена от нашите деца! Песента е написана за Карлово преди 8 години по идея и поръчка на нашия съгражданин Спас Протопопов. Музиката е на Борис Карадимчев, текста на Боби Мирчев, аранжамент- Васил Делиев. Имаме вече съгласието и с голяма радост през следващите месеци ще запишем песента в наше изпълнение.

Празничния концерт уважиха с присъствие бригаден генерал Деян Дешков, Петя Найденова- директор Дирекция “ Хуманитарни и социални дейности “, гл. инспектор Сълко Литов – началник на РУ Карлово, г-жа Веришапкова – представител на община Сопот, колеги и приятели на „Карловойс“.

Получихме поздравителни адреси и цветя от кмета на град Карлово, от кмета на град Сопот, от командира на 61 СМБ , от училища, детски градини, организации, както и от видео платформата „Български музикални таланти“.

Прекрасната торта бе подарък от кмета- Емил Кабаиванов, а украсата на сцената подсигуриха от „Парти зона“ Карлово.

Скъпи деца, като ръководител на групата ви благодаря за всеотдайното и отговорно отношение, за приятелството и обичта, с които ме дарявате! Уважаеми родители, без вашата подкрепа нямаше да стигнем до тук!

Благодаря ви, пише още Анита Илиева.

Свързани статии