Карлово: „Малкият принц“ празнува втория си рожден ден/СНИМКИ/

Учебен център „Малкият принц“ в Карлово отбеляза своя втори рожден ден. На тържеството присъстваха децата и младежите, обучаващи се в центъра, както и техните родители и гости. Директорът на „Малкият принц“ – Христина Дамянова, благодари на всички присъстващи, че са уважили празника, на всички обучаващи се в центъра за ползотворното лято, което са прекарали заедно. Дамянова представи на публиката своя екип – колегите си Светла Георгиева и Татяна Балашова, които с редом с нея преподават на учениците английски език. В центъра също така кандидат-студентите могат да се подготвят за държавните зрелостни изпити по английски език, български език и литература и журналистика.

Директорът благодари и на бившите възпитаници на „Малкият принц“ Лъчезар Пещерлиев, Нелина Ковачева и Християна Карабобева за това, че са били неотлъчно до нея и са и помагали през цялото лято. Лъчезар, който е бивш ученик на Дамянова, е преподавал на малчуганите компютърна анимация. Самият той ще бъде първи курс студент в Софийски университет, а специалността му е в сферата на компютърните науки.

Всяко едно от децата получи грамота за ярко присъствие в забавното, любопитно и щуро синьо лято 2019, организирано от учебния център. Една част от тях получиха и сертификати за преминати курсове по компютърна анимация. На втория рожден ден двора на учебния център, кръстен на едноименния герой на Антоан Дьо Сент-Екзюпери, беше украсен и от рисунките на трима от малчуганите – Николай Чернооков, Емилия Гулюшина и Георги Недев, които са ученици на Христина Дамянова. Те получиха грамоти за своя труд и творчество. Всички си пожелаха здраве и още дълги години учебен център „Малкият принц“ да продължава да обучава и подготвя малки и големи ученици.

Текст и снимки-Величка Люртова-стажант-репортер

Свързани статии