Карлово: Ето го силния отбор на „Обединени за нашата община“/ВИДЕО/

Заместник-кметът на Карлово Антон Минев и водач на листата „Обединени за нашата община“ представи пред симпатизанти и приятели кандидатите за общински съветници, които за трети път издигнаха кандидатурата за кмет на община Карлово д-р Емил Кабаиванов. Ние сме силният отбор, този, който знае как да работи и който знае как да печели, коментираха пред ПБ Новинар хората, които няколко мандата са в местния парламент и коват законите.

Кабаиванов подчерта, че листата на коалицията „Обединени за нашата община“ е съставена от личности, които са специалисти в своята област.“ Стоматолог, лекар, трима адвокати на Карлово, инженери,учители, спортисти, икономисти-това са хора с активна гражданска позиция. Чрез медиите искам да отправя едно послание. В тази кампания ние не се борим против някого. Ние се борим да бъдем обединени за настоящето и за бъдещето на Карловска община. Да гарантираме стабилност и успешно развитие, спокойствие и възможност за труд, възможност за спорт, а отдих, за култура, за един нормален човешки живот“.

Бившите общински съветници адвокат Тошко Стоев, Бонка Карчева, доскорошният заместник-председател Анастасия Чолакова, говориха за силата на обединението, за кандидата си за кмет, когото за трети път издигат, и за опита, мъдростта и компетентността, която са придобили от дългогодишната си работа в местния парламент.

От името на младежи Стефан Златинов предаде на коалицията папка с идеи на подрастващите, които искат работят заедно за реклама и развитие на Карлово.

Коалиция „Обединени за нашата община“ ще се яви на изборите с бюлетина № 68

Кандидат-кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов ще се яви на местния вот с бюлетина № 67

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Свързани статии