Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Калофер и съветник в ОбС Карлово пред ПБ Новинар: Ще обединим града на Ботев/ВИДЕО/

В предизборното студио на ПБ Новинар гостуваха Стоян Бозуков-назависим кандидат за кмет на Калофер, подкрепен от ГЕРБ и Димитър Джунов-кандидат за общински съветник през новия мандат, от гражданската квота на управляващата партия. Бозуков очерта приоритетите си и акцентите в работата си, ако хората му гласуват доверие.

„В Калофер няма постоянно джипи, общинската транспортна мрежа е под всякаква критика-тези два проблема ще бъдат решени. Ще инициирам създаването на Обществен съвет, който да съветва кмета и да следи за работата му, по този начин ще се чува и гласа на гражданите, редно е и те да участват в управлението на града. Ще се заема с решаването на проблемите на Национален парк Централен балкан. Освен това ще настоявам да бъде сменен графика за сметосъбиране, защото събирането на отпадъците от обществените контейнери веднъж седмично не е достатъчено. Ще се заема с поддръжката на спортните площадки и с възстановяването на изпочупените съоръжения на детските площадки. Ще се поддържа коритото на река, ще бъдат ремонтирани голяма част от подпорните стени, които сега са опасни и на места готови да паднат. Ако реката се наводни, може да паднат мостовете на Калофер“, изброи проблемите и решенията за тях Стоян Бозуков.

Димитър Джунов, който е създател на Първия обществен съвет в Калофер, говори за голямата роля, която е играл и ще играе за в бъдеще Обществения съвет. „Няма никаква комуникация между институциите в града, Калофер отдавна спи с широко отворени очи, ако хората ме изберат за общински съветник, ще работя в името на обединението на гражданите и просперитета на община Карлово. Гарантирам, че ще следим стриктно за изразходването на всеки един лев от общинската хазна“, обеща Джунов.

На изборите ГЕРБ ще се яви с интегрална бюлетина № 43

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии