Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров: С диалог и работа с хората ще променим общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров, общинският ръководител на ГЕРБ – Сопот Елка Еленова и кандидати на ГЕРБ за общински съветници се срещнаха с жителите на най-големия квартал в града – Сарая. Те поговориха с хората за проблемите и желанията им как кварталът и градът да придобият по приветлив облик. Липсата на асфалтирани улици между блоковете и детски площадки, са сред най-наболелите проблеми в района.

Оказа се, че при всеки дъжд жителите на „Сарая“ газят кал, а децата няма къде да играят. По думите им кварталът се нуждае също от повече зелени площи и места за отдих. В хода на разговора Георги Григоров коментира, че общината е длъжник на квартала по отношение на инфраструктура и градска среда и това трябва да се промени още в следващите месеци.

След това очерта основните акценти от предизборната си програма, с която смята да управлява, ако получи доверието на съгражданите си „Спокоен съм, уверен и знам, че мога да се справя“, коментира Григоров, защото моето мото е ДИАЛОГ И РАБОТА С ХОРАТА и аз знам, че заедно ще се справим и ще променим облика на общината“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии