Калояново: Ивайло Кръстев и Роси Кирилова взривиха читалището от аплодисменти/ВИДЕО/

Препълнена зала, много правостоящи, викове „Победа“ и „Ти си новият кмет“ огласиха снощи читалището в село Калояново. С безброй аплодисменти местни и гости приветстваха Ивайло Кръстев-кандидатът за кмет на общината, издигнат от ПБ ГЕРБ и подкрепен от ВМРО, Атака, Воля и ДБГ. Кръстев представи ударна предизборна програма, обеща да управлява заедно с хората, да има винаги достъп до него, да работи с гражданите, да има пълна прозрачност, отчетност и денонощен телефон за сигнали и нарушения. На слогана с приоритетите си Ивайло Кръстев дори бе отпечатал телефонния си номер, за да го ползват всички, които имат нужда.

Гости на събитието бяха народният представител и председател на Комисията по отбрана ген. Константин Попов от ГЕРБ и народният представител от Воля Елена Пешева. Ивайло Кръстев представи трите листи, които застават зад гърба му. Бяха представени и кандидатите за кметове по селата на община Калояново.

„Вярвам в победата на този млад, амбициозен, усмихнат и уравновесен човек. Знам, че още на първи тур в Калояново ще се поздравим с победа. Важно е, че толкова много хора застават зад кандидатурата на Ивайло Кръстев и знам, че той е носителят на новото и на промяната. Той е победителят“, каза ген. Константин Попов. Елена Пешева също заяви категорична подкрепа от името на Воля.

Местният клуб по народни танци даде старт на забавната програма, а гвоздеят в нея бяха поп-изпълнителят Светослав Стойчев и примата на българската естрада Роси Кирилова. „Там, където сме пели предизборно, винаги има победител, знам, че и в Калояново ще е така“, казаха от сцената обичаните изпълнители. Роси Кирилова подари на калояновци няколко от незабравимите си хитове, а публиката не спря с аплодисментите и усмивките.
Следващото събитие на Ивайло Кръстев ще бъде на 12 октомври от 18 часа в село Житница, където гвоздеят на програмата ще е друга звезда на българската естрада-Мими Иванова.

На изборите на 27 октомври Ивайло Кръстев ще се яви с интегрална бюлетина № 43

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии