Кабаиванов пред ПБ Новинар: Ще продължим да градим Карлово и общината/ВИДЕО/

Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов е първият гост в новото студио на ПБ Новинар. Пред медията ни Кабаиванов, който даде категорична заявка за нов мандат, коментира националното споразумение за местните избори на ГЕРБ-СДС и подкрепата, която управляващата партия декларира за него. На вота Кабаиванов ще се яви с две листи-едната е от коалицията, която го издигна и с която управлява успешно два мандата – „Обединени за нашата община, вторта е на ГЕРБ. Водачи на листите са двамата заместници на кмета-Антон Минев и Данка Люртова.

„Имаме много спечелени проекти за облагородяване на община Карлово. В момента се работи в 9 кметства, следват и останалите. Имаме недовършена работа и амбиции да направим Карлово и селищата в още по-добри места за живеене. Към нас гледат сериозни инвеститори, а работата по кандидатстване, усвояване на средства по проекти и облагородяване продължава“, коментира още кметът.

Вижте какво каза още кметът за свършеното по време на последния мандат и за това, кето предстои да се случи, в интервюто на ПБ Новинар…

Свързани статии