Кабаиванов и СДС подкрепиха Здравко Димитров/ВИДЕО/

СДС подкрепя категорично Здравко Димитров. Той е човекът, който може да свърши най-полезната работа за Пловдив и пловдивчани. Той е десният човек и затова ние сме до него“. Това заяви днес пред журналисти зам.-председателят на СДС и кмет на Карлово Емил Кабаиванов, цитиран от „Марица“. Той подчерта историческия успех на обединената десница в Карлово. С подкрепата на ГЕРБ Кабаиванов спечели четвъртия си мандат още на първи тур с 51,65%. „Ще победим и тук – Пловдив е знаков десен град със страхотен потенциал“, допълни Емил Кабаиванов. Здравко Димитров пък му честити победата в Карлово.

“Когато ГЕРБ и СДС управляват заедно, нещата се случват. Оптимист съм за бъдещото ни сътрудничество. Пловдив заслужава дясно-центристко управление, което ще донесе добри неща на града“, посочи Зико. „СДС стои твърдо зад Здравко Димитров. Нашият лидер Румен Христов беше в Пловдив, за да изрази нашата подкрепа. Президентът на България (1997-2002 г.) Петър Стоянов – също“, обяви главният секретар на синята партия Илия Лазаров.

Градският лидер на СДС Тони Симидчиева изтъкна, че освен Димитров, те подкрепят и кандидатите за районни кметове на ГЕРБ. „Ние сме партньори за дълъг път, а не само за днес. Тепърва ни предстои да работим за града. Пожелаваме успех на Здравко Димитров“, каза още тя./БЛИЦ

Свързани статии