Кабаиванов и местните обсъдиха проектите и проблемите на Клисура/ВИДЕО/

Предизборна среща с избиратели се състоя вчера в читалището в град Клисура. Кандидатът за кмет на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и досегашният кмет на бунтовният град Генка Тодорова, която отново иска доверието на местните, отчетоха свършеното по време на мандата и представиха акцентите в настоящето.

Генка Тодорова подчерта още, че през послесните четири години в Клисура са били поставени пътни ивици и павета; положени са канализационни тръби на улиците „Пресвета“ и „Стара планина“; положени са пътни ивици на улиците „Клисурска комуна“, „Стряма“ и „Средногорски партизани“;

Генка Тодорова отбеляза още, че са ремонтирани покривите на киносалона, на малката зала в читалището и на пенсионерския клуб /в клуба е монтиран климатик, подновен е интериора и обзавеждането/; монтирани 6 камери за постоянно видеонаблюдение; направена е детска площадка и фитнес на открито.

Кандидатът за кмет на община Карлово д-р Емил Кабаиванов разговаря с хората за проектите, които предстои да се реализират в град Клисура през следващия мандат.

На срещата стана ясно, че през следващия мандат ще стартира реализацията на проекта за ремонт и оборудване на детска градина“Ана Козинарова“. В детското заведение ще бъде подновен изцяло кухненският блок, тъй като той е един за местната детска градина и нейните филиали в Розино, Христо Даново и Кърнаре. Ще бъде поставена пътна настилка на улиците, които никога не са имали такава: «Нягол Бояджийски», «Розова долина», «Козница» и «Нейчо Калъчев»; ще бъдат монтирани още 5 камери за видеонаблюдение.

Кандидатът за кмет на община Карлово призова местните хора да гласуват за своите кандидати за общински съветници Марияна Борисова и Николай Николов.

Клисурци имаха възможност да получат отговори на проблеми и въпроси, които ги вълнуват

Срещите на д-р Емил Кабаиванов и канидадтите за съветници от листите на местната коалиция „Обединени за нашата община“ и ПП ГЕРБ продължават по населени места в община Карлово.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии