Ивайло Кръстев и примата Мими Иванова очароваха Житница/ВИДЕО/

Предизборна среща на кандидата за кмет на община Калояново Ивайло Кръстев препълни читалището в село Житница. Да чуят идеите и амбициите на Кръстев за следващия мандат на управление дойдоха много хора. Пред насъбралите се кандидатът за кмет говори за начините, по които ще реши проблемите с инфраструктурата, социалните дейности, честата липса на питейна вода в някои от селата, отпадъците, които не се събират и извозват редовно. Ивайло Кръстев, който е издигнат от ГЕРБ, е подкрепен и от ВМРО, Атака, Воля и ДБГ.

След официалната час примата на българската естрада Мими Иванова и съпругът й Развигор Попов изнесоха прекрасен концерт и очароваха публиката.

На събитието дойде и бившият кмет на Калояново Александър Абрашев, който управлява общината цели четии мандата. Това беше и причината да го помолим да застане пред нашата камера и да коментира последния мандат и очакванията си за новия. Абрашев беше категоричен, че през изминалите 4 години очакванията на хората не са били оправдани.

„Колко европейски реализирани проекта има за тези 4 години, аз оставих общината през 2015 година в много добро състояние, с чудесно подготвен екип, но за жалост през настоящия мандат не се случиха нещата, които очаквахме и които трябваше да се случат. Ако не сеувояват европейските пари, община Калояново е за никъде. Това, което ми прави впечатление през този мандат е, че се работи само в две или три села с максимално напрегнат бюджет относно инфраструктурата. Ако общинският бюджет се изразходва по начина, по който се използва през изминалия мандат, смятам, че сме за никъде. Подкрепям Ивайло Кръстев, защото виждам, че не подхожда по лицемерен или супер амбициозен наин, и знам, че с този подготвен екип, който има в общината, ще е справи“, смята Александър Абрашев.

Ивайло Кръстев и ГЕРБ ще се явят на изборите за местен вот с бюлетина № 43

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии