Инж. Пенка Ганева: Ще направя община Хисаря отново най-зелена и желана дестинация/ВИДЕО/

„Реших да се кандидатирам отново за кмет, за да довърша започнатото през предишния мандат. Имам 20-годишен опит и смятам, че с него и с познаването ми на администрацията от вътре, както и с идеите, които имам, мога да направя общината по-добро място за живеене, местната власт да заработи така, че хората да се чувстват по-добре. Свършената работа като кмет ми дава увереност, че ще мога да се справя с предизвикателствата и през следващияь мандат“. Това заяви в предизборното студио ПБ Новинар бившият кмет на община Хисаря и кандидат за нов мандат, издигнат от ПП ГЕРБ инж. Пенка Ганева.

Тя изброи по-мащабните проекти, които е реализирала-канализация и водопровод на кварталите на Хисаря-Веригово, Момина баня и Миромир. Другият мащабен проект е модерен стадион, изграден с европейски средства, който сега пустее, въпреки, че съоръжението отговаря на всички изисквания на европейския стандарт. Инж. Ганева е категорична, че ще му даде живот, ако хората й гласуват отново доверие.

Първият приоритет в предизборната платформа на инж. Генева е социалното положение на жителите в община Хисаря. Сред другите големи проекти, спечелени в мандата на Ганева, е този за атракциите. Той обхваща римските терми, нов водопиен павилион, осветление на крепостната стена „Камилите“, която е емблемата на Хисаря, пътя Житница-Ново Железаре-Старо Железаре, водопровод на село Паничери, който е изцяло подновен, саниране на читалища, на училища по населените места, мост в Красново.

Съществен проект е пожаро-известителната кула, която беше изградена в горския фонд на село Красново. „Искам отново нашата община да бъде стабилна, Хисар да бъде най-добре развиващия се зелен град и съм готова да го направя“, каза още инж. Ганева.

„Имам много неща за довършване като идеи, те трябва да бъдат финализирани, имам много готови проекти, които могат да направят града по-красив, както и общината. Имам проект за централната градска част на Хисаря, който обхваща главната улица и мост, който да свърже двата центъра на града. Имам идеи за атракции, с които да привлечем младите хора и повече туристи. Имам разбира се идеи и за селата, за четири от тях имам готови проекти“, коментира кандидатът за кмет на управляващата партия.

С инж. Ганева коментирахме още и посещението й в Брюксел, където беше на работна среща с евродепутата Ева Майдел. Там българската делегация се е запознала с работата на европарламента. Ганева е коментирала с Майдел, която е с ресор образование и селско стопанство, идеята си и намерението си неработещото Оздравитнелно училище в курорта да стане колеж по изкуствата, също и как да бъде използван пустеещият сграден фонд на училищата в малките населени места. Имам подкрепата на Брюксел за Оздравителното училище, както и на правителството, за да можем да привлечем млади хора в града“, каза инж. Ганева.

Инж. Пенка Ганева и листата на ГЕРБ ще се яви на изборите с интегрална бюлетина №43

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии