Инж. Пенка Ганева се срещна с жителите на хисарските квартали Момина баня и Миромир

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Хисаря инж. Пенка Ганева проведе предизборни срещи с жителите на два от кварталите на курорта. На 4 октомври инж. Ганева разговаря със симпатизанти и избиратели в Момина баня. Пред съгражданите си Ганева, която като бивш кмет на община Хисаря и е запозната с проблема на квартала, представи акцентите си в програмата за управление през следващия мандат. Ако бъде избрана, тя обеща да изгради улици, да почисти деретата, да изчисти гробищния парк, да разшири Социалния патронаж, да изгради пенсионерски клуб, тъй като в Момина баня няма такъв, и да направи детска площадка.

На срещата в квартал Миромир инж. Ганева също запозна хората с предизборната си платформа. В Миромир хората настояват за повече отчетност и прозрачност на местната власт. Те са обединени в исканията си да има общинска медия, от която да се осведомяват какво се случва в общината. Ганева обеща, че ако отново й гласуват доверие, ще има вестник на общината, който ще се разпространява безплатно и телевизия, на която ежемесечно ще има отчети на кмета какво е свършил и какво предстои да направи в Хисаря и селата.

Следващата среща на инж. Ганева с избиратели е на 8 октомври в село Ново Железаре от 19 часа. При хубаво време срещата ще се проведе на площада, при лошо в пенсионерския клуб.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии