ГЕРБ-Пловдив област започна с номинациите за издигане на кандидати за местна власт

ГЕРБ – Пловдив област започна с номинационните събрания за издигане на кандидати за кметове и общински съветници в общините в област Пловдив. Първите номинации вече са факт в общините Родопи, Стамболийски, Калояново и Марица. Областният координатор Георги Мараджиев уважи всяко от събранията и ги проследи отблизо. Преди всяко събрание Георги Мараджиев даде да се разбере, че издигането на кандидатите за кметове и общински съветници е отговорно и не е лесно решение и трябва да се прави с мисъл за бъдещето. На първото събрание в община „Родопи“ той благодари на кмета Пламен Спасов за доброто управление и изтъкна, че успешните кметове на ГЕРБ трябва да продължат да ръководят общините, защото те се развиват с бързи темпове и това се вижда и оценява от хората.

Мараджиев допълни, че освен като областен координатор, той е и кмет на Стамболийски и добре знае каква работа трябва да се свърши като градоначалник, за да са доволни хората и отново да те изберат. По думите му за него и екипа му в общината предизборната кампания е започнала още през 2015 година. „Всеки ден, всеки месец, всяка година. Кмет и екип не се правят два месеца преди избори. За мен правилото да се доказваш не е предизборно. Всеки ден трябва да си сред хората, всеки ден да правиш отчет на свършеното. Да се знае, защото всеки ден за мен е изборен, всеки ден трябва да постигаме малки цели“, коментира по време на събранията Мараджиев.

„Нека предлагаме хора, които ясно си дават сметка какво ги чака, хора, които знаят как се управлява, как се ръководят хора, как се носи отговорност“. Събранията за номиниране на кандидати за кметове и общински съветници предстоят и идната седмица. Следват общините Лъки, Първомай, Садово, Перущица, Кричим, Сопот, Брезово и Раковски. На 8 август, в Карлово, ще се проведе последното от поредицата събрания.

Свързани статии