ГЕРБ Карлово: Кабаиванов е нашият кмет, заедно ще продължим да градим бъдещето на общината/ВИДЕО/

Водачът на листата на ГЕРБ Карлово и досегашен заместник-кмет Данка Люртова, както и кандидатът за общински съветник и директор на ОУ „Свети свети Кирил и Методий“ Доньо Тодоров гостуваха в предизборното студио на ПБ Новинар. Както вече съобщихме, с решение на национално ниво ГЕРБ и местната коалиция „Обединени за нашата община“ издигнаха общата кандидатура на д-р Емил Кабаиванов за кмет на Карлово.

„Ние вече два мандата работим заедно с д-р Кабаиванов, доказахме, че можем да носим отговорност, да реализираме много проекти, имаме още много неща за довършване, работим заедно и много добре с правителството в лицето на премиера Бойко Борисов. Имаме енергията и амбицията да продължим започнатото, знаем, че можем и за това искаме отново доверието на хората“, каза Данка Люртова.

ГЕРБ Карлово излиза със самостоятелна листа на местните избори на 27 октомври. В нея са включени досегашни общински съветници, доказали се във времето, кметове на села, в които сега няма да се проведат избори, за първи път в листата на управляващата партия има четири човека от гражданската квота, инженери, юристи, действащ адвокат, двама директори на училища, хора, които са компетентни на тема спорт и младежки дейности, икономисти, финансисти, обясни водачът на листата.

Официалното представяне на листата за съветници ще бъде в сряда-на 9 октомври, от 14 часа в къща „Райно Попович“ в Карлово.

В някои от селата ГЕРБ гласува доверие на досегашните си кметове за нов мандат заради добре свършена работа, в някои кметства издигат нови кандидати, а в други подкрепят кандидатите за кметове, издигнати от коалицията „Обединени за нашата община“.

Доньо Тодоров подчерта, че по време на изминалия мандат са работили добре в ОбС Карлово и очаква групата на ГЕРБ и тази на „Обединени за нашата община“ да има най-голям брой съветници. Така ще бъде сформирано мнозинство, което да работи в името и за добруването на общината. Тодоров акцентира върху приоритетите на ГЕРБ в предизборната програма. Вижте…

На местните избори на 27 октомври ПП ГЕРБ ще се яви с интегрална бюлетина № 43

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии