Георги Пилев: Сопот отива на балотаж, единият от кандидатите за втори тур е Георги Григоров/ВИДЕО/

СДС няма самостоятелен кандидат за кмет на община Сопот, защото търсим обединението на дясното. Това решение е базирано на наш анализ, на тези избори решихме да подкрепим Георги Григоров. На предните избори се разделихме на две, така електоратът, който е с обща ценностна система, не успя с мисията си, въпреки сериозното ни представяне.

Това коментира в предизборното студио на ПБ Новинар лидерът на сините и член на националното ръководство на СДС Георги Пилев. На база предварителни проучвания в община Сопот балотаж ще има. Единият, който отива на втори тур е Григоров, за другия не е ясно, прогнозира Пилев. Той бе категоричен, че балотаж в село Анево също ще има. Хората в Сопот са изморени от войни. В продължение на четири години наблюдавахме една много дълга и много грозна разправия между бившите и настоящите управници. Това изморява хората. Но нашият кандидат Георги Григоров не е конфликтна личност, напротив, той е екипен играч, което ни дава увереност за добро управление на общината, каза още Георги Пилев.

Висока е оценката на СДС за мен, аз съм горд. В допълнение на думите на Георги Пилев искам да кажа, че след поредица от разговори стигнахме до едни общи приоритети и цели за бъдещото управление на община Сопот. Важен акцент в програмата ни е финансовата устойчивост и растеж на община Сопот, коментира кандидатът за кмет Георги Григоров, издигнат от ГЕРБ и подкрепен от СДС.

Един от основните ни приоритети, това е реализиране на стандарти в жизнената, в социалната, в образователната, в културната среда, както със собствени средства, така и със средства от европейските програми. Останалите приоритети са развитието на малкия и средния бизнес и на туристическия потенциал в града, реализирането на съвместни проекти с бизнеса, възстановяване на добрите взаимоотношения между общинска администрация и двете големи предприятия на територията на града на Вазов, допълни Григоров.

Пилев и Григоров призоваха съгражданите си да гласуват за ново начало, за да има община Сопот управление, което да осигури просперитет и добро бъдеще на гражданите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии