Георги Гергов от Сопот: БСП не прощава на предателите/ВИДЕО/

Закриване на предизборната кампания на БСП Сопот се проведе тази вечер в читалището. На сцената бяха представени отново кандидатите от листата за общински съветници. Общинският председател на червените и кандидат за кмет на община Сопот Станислав Стоенчев говори за това, че опонентите му-настоящият кмет и екипът му, провеждат кампания пред читалището в часа, в който левицата закрива. Кандидат за съветник подчерта за мръсната кампания, която някои от претендентите да управляват Сопот, водят.

От сцената областният лидер на столетницата Георги Гергов бе категоричен: БСП не прощава на предателите. Те винаги си остават предатели, каза Гергов, визирайки изключените от редиците на партията Деян Дойнов и Николай Новаков.

Гергов даде заявка за победа на червените в Сопот и изказа суперлативи за младия, позитивен и работещ за партията кандидат. Ние ще бием и в Сопот, и в областта. Може да се борят, да изливат пари, но ние ще бием, каза още областният шеф на левицата.

Събитието започна и завърши с изпълненията на местни фолклорни формации, както и с песните на две малки талантливи момиченца, които обраха аплодисментите на публиката.

На изборите БСП ще се яви с бюлетина № 56

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии