Ето го силният отбор на ГЕРБ Карлово/ВИДЕО/

„Това е силният отбор на ГЕРБ Карлово. Това са хората, които през годините са доказали, че работят, че се вслушват и изпълняват желанията на гражданите. Това каза на представянето на листата с кандидати за общински съветници лидерът на ГЕРБ в подбалканския град Данка Люртова. Тя е водачът на листата на ГЕРБ.

„През изминалите два поредни мандата ние работихме конструктивно и взимахме правилните решения. Убедена съм, че и през следващите четири години ще работим заедно ръка за ръка с кмета и правителството. Само така и в големите, и в малките населени места, нещата ще се случват“, каза още Люртова.

Тя се обърна към кандидата за кмет на обина Карлово д-р Емил Кабаиванов. „Д-р Кабаиванов, бъдете сигурен, че ние ще бъдем плътно до вас, ще носим заедно с вас отговорността за управлението на община Карлово, за да я развиваме и да има видими резултати във всяко едно населено място, подчерта общинският ръководител на управляващата партия.

„Днес съм с вас, за да ви поздравя и да ви подкрепя, защото сме били заедно 8 години, нашата работа даде добри резултати. Ние сме амбицирани да направим още по-добри дела за цялата община от най-малкото населено място до общинския център. Да бъдем заедно и този мандат, за да гарантираме успешното, стабилно и възходящо развитие на община Карлово. Когато сме заедно, сме доказали, че можем да направим много неща, така ще бъде и през следващите четири години“, каза д-р Емил Кабаиванов.

Представянето на листата на ГЕРБ се състоя в двора на емблематичната за Карлово и България къща „Райно Попович“.

На изборите отборът на ГЕРБ ще се яви с бюлетина № 43

Кандидатът за кмет на община Карлово д-р Емил Кабаиванов ще се яви на вота с интегрална бюлетина № 67

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани статии