Ексклузивно в ПБ Новинар: В Карловско намериха чудовищно големи растения канабис/СНИМКИ/

Огромни растения канабис са открили днес полицаите от РУ Карлово, научи ПБ Новинар от свои източници. След продължително и дълго разследване и наблюдение е бил арестуван мъж от село Ведраре. В гориста местност близо до селото са били намерени ниви, засети с растения от рода на конопа.

До момента са отрязани от ченгетата около 30 растения с огромни размери. Всяко едно от тях е с височина над 2.5 метра, коментираха пред ПБ Новинар нашите източници, които въпреки дългия си стаж в разследване на подобни престъплления, не били виждали такова чудо. Установени са и съдовете, с които Мартин редовно е ходил на наглежда и полива „реколтата си.

Издирването на още растения продължава. Ареснуван е 33-годишният Мартин Б., младият мъж е с чисто полицейско досие и до момента не е попадал в полезрението на ограните на реда. При претърсване днес в дома на Мартин са намерени около 1 кг. суха листна маса и елетронни везни. Работата продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура Пловдив.

Припомняме, че тази година карловските ченгета реализираха много ударни разкрития на подобни престъпления. Беше заловен в отглеждането на канабис брат на прокурор, бяха арестувани и други гледачи на дрога в Карловско.

 

Свързани статии