Ексклузивно в ПБ Новинар: Ето го спасителят от Карлово, който върна към живота давещата се ученичка/ВИДЕО/

29-годишният Тони Танчев застана пред камерата на ПБ Новинар, за да разкаже за ужаса, който вчера е преживял. Младият мъж е бил на разходка край водопад „Сучурум“ заедно с приятели. Внезапно чува момичешки писъци и вижда как около 7 метра височина от високите скали към водопада лети детска раница, а след това във водата вижда тяло на дете. Без да се замислят Тони и приятелят му се хвърлят в ледената вода и спасяват ученичката. Веднага й правят изкуствено дишане, викат линейка и полиция.

12-годишното момиче е в безсъзнание с голяма травма на главата. То е откарано в болница. Нагоре към скалите по старата опасна еко пътека карловските полицаи са спасили другите две момичета, които са били с детето, претърпяло инцидента. Те са били мокри, премръзнали и много изплашени.

Докато са си играли ученичките, дошла висока приливна вълна, повлякла най-дребното момиченце към коритото на водопада. Пред камерата на ПБ Новинар застанаха и двама ученици от СУ „Васил Левски“, които също са били на мястото на инцидента. Илиан Марков е в 12-ти клас, а приятелят му в 9-ти. Момчетата също разказаха за преживения ужас и за шока, в който са изпаднали, защото са си помислили, че се е случило най-лошото. Вижте…

Свързани статии