Детски смях огласи и зарадва Горни Домлян/СНИМКИ/

Празник с много игри и забавления организираха младежка група „Заедно за село Горни Домлян“, сдружение „Млади, Активни, Креативни“- село Куртово и кметство Горни Домлян по повод 1юни – Международния ден на детето.

За втора поредна година в село Горни Домлян беше проведен празник по случай Международния ден на детето, в който се включиха около 100 деца, родители, баби и приятели. Лошите метериологични условия не спряха децата и големите да се забавляват, цветните балони, веселото настроение, игрите, детските усмивки и смях създадоха празнична атмосфера на закрито.

Много изненади, игри и подаръци радваха малчуганите на селото и гостите, въпреки лошото време навън. Повече от три часа децата се забавляваха заедно със свойте майки, баби и приятели.

След като се поизмориха от игрите, всички присъстващи сладко похапнаха вкусни ястия, специално донесени от майките, а голямата торта беше подарък.

Много усмивки, добро настроение, положителни емоции и веселие споделиха децата, техните родители, близки и приятели. Малчуганите си тръгнаха развълнувани и доволни с много впечатления, положителни емоции и подаръци.

Свързани статии