Червените в Сопот чистиха града си/СНИМКИ/

Членове и симпатизанти на БСП в Сопот и председателят на местната организация Станислав Стоенчев се включиха в Кампанията „Да изчистим България заедно”. „Инициативата, която ние подкрепяме всяка година е изцяло в ръцете на жителите на Сопот, които с действията си правят града ни по-чист, по –приветлив и същевременно изграждат обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда. Затова съм радостен, че в днешния ден ни последваха над 30 човека, които се включиха с доброволен труд.“, сподели Станислав Стоенчев.

Както всяка година, така и в тази своя акция социалистите потърсиха местата в своя град, които се нуждаят не само от почистване, но и от облагородяване на средата за отдих. Така в днешната мащабната доброволческа инициатива бяха събрани за кратко време чували с боклук от парка при паметника на Кирил Нектариев, пространството около Заводските блокове и около полицията в града. С лични средства социалистите облагородиха и ремонтираха детска площадка в кв. Сарая.

„Каузата да почистим и облагородим родното си място, квартала, улицата на която живеем събира хората и ги обединява в една цел – да направи България чиста и красива.“, категоричен е лидерът на сопотските социалисти Станислав Стоенчев.

Свързани статии