Бездомни кучета се шляят из Хисар, нападат хора/СНИМКИ/

Огромни бездомни кучета се разхождат из курортния град Хисар. Преди няколко вечери са нападнали сервитьорка, която изнасяла табла с ястия от месо. По нейни данни това са едно черно голямо куче и едно черно и бяло, също огромно.

„Добре, че в момента, в който се разпищях от страх, един клиент стана и ги прогони, защото незнам иначе каво щеше да се случи. Аз съм нападана и хапана преди години от куче, изкарах си ума“, оплака се стресираната жена.

С ПБ Новинар се свърза и ученичка, която е разхождала в парк „Момина баня“ малката си братовчедка. Детето е било пресрещнато от двете животни, които лаели и ръмжали срещу него. То избягало панически, една се спасило. Споделя, че от тази случка вечер го е страх да се движи само.

Репортер на ПБ Новинар засече двете кучета миналият ден в центъра на курорта, на пътя, където автомобилите ги заобикаляха. Чрез медията ни сезираме кмета и местната власт и се надяваме да се вземет мерки, защото според нас Хисар трябва да бъде не само най-зеления, но и най-спокойния град в България.

Свързани статии