8 нови попълнения в карловския футболен отбор, кметът на важна среща с ръководството

Д-р Емил Кабаиванов – кмет на община Карлово и президент на футболния клуб, се срещна с треньорското ръководство и обсъди селекцията в отбора, организацията на подготовката и целите в новото първенство. Точно в 18 часа управителят на спортен комплекс “Васил Левски” Мирослав Банчевски лисна за късмет менче с вода и старши треньорът на отбора Красимир Манолов изведе група от 21 футболисти за първата тренировка на представителния тим. Заниманието даде старт на предсезонната подготовка на “сините”.

Новите в състава са 8 – завръщат се бившите футболисти на клуба Лъчезар Ангелов и Валентин Сливов, освен тях в отбора са привлечени Димитър Димитров, Илиян Гаров, Николай Парнаров, Петко Георгиев, Радослав Димитров и Светослав Читаков. Седем юноши на клуба – Иван Диклиев, Иван Караиванов, Васил Георгиев, Емилиян Тафров, Здравко Костадинов, Йордан Димитров и Теодор Димитров също ще бъдат част от отбора. През миналото първенство им беше даван шанс да играят в официални срещи, а тази година ще се разчита много повече на тях. Подготовката ще се проведе на стадион “Васил Левски”, като ще бъдат изиграни пет контролни срещи – 3 като гости – на 13 юли в гр. Раковски с отбора на ФК “Секирово”, на 20 юли в гр. Трявна и на 27 юли в Пловдив с юношите до 19 години на ПФК “Ботев”. Контролните срещи в Карлово ще бъдат на 17 юли от 18 ч. на стадион “Васил Левски” с отбора на ФК “Гигант” Съединение и на 24 юли отново на стадион “Васил Левски” с отбора на ФК “Раковски” Севлиево.

Новото първенство започва на 3 август, като жребият за програмата ще бъде изтеглен на 17 юли в Зоналния съвет на БФС Пловдив.

Свързани статии