Ужас на Пампорово: Пловдивски музикант разстреля любовницата си и се самоуби/ВИДЕО/

Пловдивският рок-музикант Антон Бояджийски е убил с два изстрела в гърдите и един в главата Николина Попова-жената, с която от 5 години е живеел. На кървавата драма, която се разигра на Пампорово, се натъкнал след полунощ млад мъж, който видял спрялата кола и слязъл, защото помислил, че някой е закъсал на пътя. След като видял труповете, свидетелят веднага извикал полиция.

Основната версия, по която се работи е, че Антон е разстрелял Ангелина и после се е самоубил. Основният мотив-ревност. Подбалкански новинар ви показва видео от блока, в който двамата са живеели заедно от 5 години. 48-годишният мъж е бил вдовец, с едно дете, 41-годишната жена е била разведена с дъщеря. Съседите не пожелаха да застанат пред камерата ни, но казаха, че последните години Антон бил странен, избухлив, понякога чували скандали от апартамента, но не са ставали очевидци или не са чували за побоища и изневери.

Все пак криминалистите вървят в насока, че скандалът е ескалирал, след като Николина за пореден път е заявила на Антон, че иска да се разделят. Не се изключва вероятността тя да е имало отношения с друг мъж. По случая се води разследване.

Свързани статии