Къде в дома не бива да държите парите си?

Много хора смятат, че отношението към парите е от ключово значение за това дали ще имаме пари или не. В това отношение към тях влиза не само какво мислим за парите, как ги харчим, но и къде ги държим.

Според източните науки правилният избор на място за съхранение на парите може да спомогне за привличане на финансов просперитет, предава БТВ. Тъй че е много важно всички да знаете няколко важни места.

За да не изтекат парите ви, в никакъв случай не ги дръжте в близост до входната врата. Тя е проводник на отрицателна енергия.

Ако не спазите това правило може да си навлечете много материални проблеми, които да се превърнат в често срещано явление в живота ви.

Важно е да не слагате парите в близост до течаща вода – баня или кухня. Според поверието парите ви ще отплуват като в река, без да се задържат за дълго у вас.

В никакъв случай не трябва да съхранявате спестяванията си на място, където релаксирате или спите. То е отредено за мир, покой.. и застой. Следователно опитите да държите пари под леглото или в нощното шкафче могат само да повлияят негативно на финансовото ви положение.

Шкафовете с документи също са ужасен избор за съхранение на пари. В тях обикновено има документи с много отрицателна енергия и това ще се отрази на материалното ви състояние. Да не говорим, че често много хора забравят измежду страниците на коя книга например са скрили пари.

Не дръжте парите в пластмасова касичка. Пластмасата, като материал, се свързва с бедност поради ниската си цена. Съхраняването на пари в пластмасов контейнер ще привлече недостиг на средства в къщата. Може да се използва касичка, ако е направена от порцелан – тогава трябва да очаквате ненамаляващ финансов поток.

Експерти препоръчват да съхранявате парите си на места, които имат положителна енергия и предизвикват положителни емоции у домакините.

Най-често това може да бъде трапезарията или пък холът. Именно там членовете на семейството най-често се събират с приятен повод, разговарят и се смеят заедно, като създават положително енергийно поле около себе си./Новините БГ

Свързани статии