Индонезиец откри, че съпругата му е мъж 12 дни след сватбата

Наскоро индонезиец преживя шока на живота си, след като откри, че съпругата му, с която живее от 12 дни, е мъж, маскиран като жена. Според South China Morning Post 26-годишният мъж научил, че съпругата му Адинда Канза е жена близо две седмици след сключването на брак.

Твърди се, че съпругът, който използва псевдонима AK, се е запознал с бъдещата си булка в платформа на социална медия през 2023 г. и след като си допаднали, решили да се срещнат лично. АК казва, че 26-годишната Адинда винаги е носела традиционно мюсюлманско облекло, което е покривало цялото ѝ лице, когато са се запознали. Първоначално обаче той не се притеснявал от никаба и го възприемал като знак за нейната преданост към исляма.

В крайна сметка двамата се влюбили и решили да се оженят. Адинда казала на АК, че няма семейство, което да присъства на сватбата, затова двойката избрала скромна церемония в дома на АК на 12 април.

Дори и след сватбата обаче Адинда постоянно криела лицето си от новия си съпруг и отказвала да общува със семейството и приятелите му в селото. Освен това тя отказвала да консумира брака и намирала оправдания, за да избегне интимните отношения, като посочвала различни причини – от менструалния си цикъл до лошото си здравословно състояние.

След дванадесет дни на подозрително поведение АК решава тайно да проучи съпругата си. Той открива, че родителите на Адинда са все още живи и изобщо не знаят за връзката на детето им с него. Шокиращо е и откритието му, че Адинда всъщност е мъж, който се облича като жена от 2020 г. насам.

По време на полицейското разследване Адинда разкрива, че се е оженил за AK, за да открадне активите на семейството му. Полицаите, които го арестуват, описват високия му глас като „женски“ и казват, че той наистина е изиграл ролята добре.

“Ако погледнете сватбените им снимки, Адинда изглежда точно като истинска жена. Освен това има нежен глас и тон, така че изобщо не е имало подозрение, че не е жена“, заявиха полицаите.

Въз основа на местните закони той е обвинен в измама и може да получи до четири години затвор.

Разкритието шокира интернет, като мнозина отказаха да повярват на странния инцидент. Един човек написа: “Бедният АК, той се е сблъскал с мъчителното изпитание да бъде измамен във връзка с мъж, маскиращ се като жена в продължение на повече от година и в крайна сметка да загуби и брака, и парите си.“/Вести БГ

Свързани статии